Tablet-standaard K&M 19744 (draadkoppelstuk) Tablet-standaard K&M 19744 (draadkoppelstuk) Tablet-standaard K&M 19744 (draadkoppelstuk) Tablet-standaard K&M 19744 (draadkoppelstuk)
Tablet-standaard K&M 19744 (draadkoppelstuk) Tablet-standaard K&M 19744 (draadkoppelstuk) Tablet-standaard K&M 19744 (draadkoppelstuk) Tablet-standaard K&M 19744 (draadkoppelstuk)
Tablet-standaard K&M 19744 (draadkoppelstuk)
1 Review | Review toevoegen
Tablet-standaard van K&M. Universeel, dus geschikt voor vrijwel iedere tablet. Geschikt voor bevestiging op 3/8" draad (bijv. microfoonstatief).

Verzendkosten

€ 7,95

Levertijd

1-3 dagen

€ 56,60
€ 45,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

K&M 19744 Tablet-standaard (draadbevestiging)

Deze tablet-standaard en 2-weg uitschuifbaar statief is ideaal voor gebruik thuis, in de studio of op het podium. De tablethouder is gemaakt van biobased kunststof. Deze kunststoffen bevatten meer dan 50% tot 100% hernieuwbare plantaardige grondstoffen. Het gebruik van hernieuwbare grondstoffen helpt de beperkte oliereserves te behouden en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Meer informatie over biobased plastics op: biokunststoff.k-m.de. Het statief kan worden ingeklapt om ruimte te besparen voor transport. De universele tablethouder biedt een praktisch klemmechanisme voor alle tablets met een afmeting van ca. 10" tot 16". Het klembereik ligt tussen 158 en 280 mm. De houder is ook bijzonder geschikt voor het gebruik van tablets met beschermhoezen of hoesjes tot een dikte van 20 mm. De overkoepelende klembekken met geïntegreerde rubberen pads garanderen een veilige grip en elimineren ongewenste vibratiegeluiden. De functie van de bedieningselementen op het apparaat wordt niet beïnvloed. Een verstelbare beugel met een viltkussen zorgt voor extra veiligheid wanneer de tablethouder verticaal wordt geplaatst, waardoor de tablet er niet uit kan vallen, zelfs bij intensief gebruik. De houder is traploos kantelbaar en stelt elke gebruiker in staat zichzelf individueel te positioneren. Uiteraard kan de tablethouder zonder meer tussen portrait en landscape gedraaid worden, waarbij hij in deze stand geborgd blijft.

Specificaties:
  • Materiaal: staal, kunststof
  • Geschikt voor: iedere tablet binnen de afmetingen
  • Gewicht: 0,434 kg
  • Kleur: zwart
  • De houder kan ingesteld worden op iedere tablet (ook met beschermhoes)
  • Maximale draagcapaciteit: 1 kg
  • Afmetingen houder: hoogte instelbaar tussen 158 en 280 mm, breedte tussen 150 en 430 mm, dikte tot 20 mm
  • Bevestiging: deze houder dient op een (microfoon)statief geschroefd te worden met 3/8" draad
  • Hoek: traploos verstelbaar van 0 tot 90 graden
  • Draaiing: 90 graden (zowel liggende als staande oriëntatie mogelijk)
  • Garantie: 5 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen
Dorine - 18-04-2023 07:54

Prettige tablethouder, gemakkelijk te verstellen (ik gebruik verschillende tablets). De vorige versie is na vele jaren zwaar gebruik, overal mee naartoe gesjouwd, overleden, de ribbeltjes in de schuivende plastic delen werkten niet meer. Dit ontwerp heeft dezelfde functionaliteit, en past op de poot van de vorige,, maar deze is robuuster. Ik verwacht hier vele jaren plezier van te hebben. En prima geleverd!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.