Dit is ons assortiment aan LefreQue klankbruggen van 76 mm. Klik hier voor uitgebreidere informatie over de materialen en de mogelijkheden van de 76 mm LefreQue.


Weergave:
 


Bezig met laden...


Materialen:
De LefreQue's worden uit een aantal verschillende materialen vervaardigd. Zie hieronder de belangrijkste kenmerken. Iedere LefreQue heeft zijn eigen kenmerken en hoe edeler het materiaal, hoe groter het effect wordt. Bij twijfel bent U van harte welkom om te komen uitproberen. Neem van tevoren even contact met ons op over de beschikbaarheid van de materialen naar keuze.

 • Brass: Helderdere klank, veel ‘kern’ en een snelle respons.
 • Red Brass: Rondere klank, veel ‘kern’ en een snelle respons.
 • Red Brass / Verzilverd: Rondere klank, veel ‘kern’ en een snelle respons. Het laagje zilver zorgt voor sprankelendere boventonen.
 • Red Brass / Verguld (gewoon of rosé): Rondere klank, veel ‘kern’ en een snelle respons: Het laagje (gewoon of rosé) goud zorgt voor rijkere en warmere boventonen.
 • Solid Silver: Pure, warme klank vol van boventonen. Meer massa, snelheid, sprankeling en een verhoogde flexibiliteit in dynamiek.
 • Solid Silver / Verguld (gewoon of rosé): Pure, warme klank vol van boventonen. Meer massa, snelheid, sprankeling en een verhoogde flexibiliteit in dynamiek. Het laagje (gewoon of rosé) goud zorgt voor rijkere en warmere boventonen.
 • Solid Gold: De overtreffende trap van Solid Silver: onvergelijkbare puurheid en warmte in de klank. Onvoorstelbare boventonen. Hoe puurder het goud, hoe groter het effect.
 • Platinum: De overtreffende trap van Solid Gold: absoluut ongeëvenaarde puurheid en warmte in de klank. Onvoorstelbare boventonen.
Als richtlijn wordt gegeven dat het materiaal van de LefreQue minstens van hetzelfde materiaal moet zijn als het instrument waar het op bevestigd wordt.

Aanbevolen voor:
(Soms is een andere afmeting er een beter alternatief. Klik hier voor de mogelijkheden per instrument. Neem bij twijfel contact met ons op.)
 • Euphonium (mondstuk/leadpipe)
 • (Bas)Trombone (mondstuk/leadpipe)
 • Bastuba (mondstuk/leadpipe)
 • Fagot (4e verbinding)


Beste bezoeker, we houden vanzelfsprekend rekening met de huidige Corona-situatie. Wij zijn erg begaan met de gezondheid van onze klanten, dus we nemen strenge maatregelen in acht: niet meer dan 3 klanten tegelijk in de winkel en altijd op 1,5 meter afstand en we zorgen vanzelfsprekend voor een hygiënische omgeving. Daarnaast is het proefspelen van instrumenten alleen op afspraak mogelijk. Deze instrumenten ontsmetten wij na iedere bezoeker en plaatsen we daarna ook in een quarantaine van meerdere dagen. Op deze manier willen we absoluut voorkomen mogelijkerwijs het virus te verspreiden. Ook instrumenten die ter reparatie worden aangeboden moeten enige tijd in quarantaine, dus het kan voorkomen dat de reparatie iets langer duurt. Dit doen we voor uw en onze gezondheid.
Wij vragen uw begrip in deze tijd. Voor vragen, opmerkingen en afspraken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen onze service ondanks de maatregelen op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze excuses voor enig ongemak!