Over ons

Johan van Geffen heeft de affiniteit met muziek al op jonge leeftijd van huis uit mee gekregen. Zijn vader Huub van Geffen werkte vroeger als instrumentenmaker en heeft zijn vak als instrumenten reparateur zelfstandig voortgezet. Al vroeg begon Johan met muziekles op de muziekschool in Eindhoven. In zijn vrije tijd stond hij maar wat graag bij zijn vader aan de werkbank te kijken hoe de blaasinstrumenten gerepareerd werden. Johan volgde dan ook een opleiding tot fijninstrumentenmaker en ook heeft hij in Oostenrijk stage gelopen in een instrumentenfabriek.
 

Na zijn opleiding begon Johan in de avonduren blaasinstrumenten te repareren en vonden een toenemend aantal muziekzaken de weg naar hem. Dit succes deed Johan er toe besluiten om samen met zijn vrouw Carla in mei 1993 een muziekinstrumentenwinkel met reparatie atelier te openen. Dit zorgde voor een sterke groei van het aantal klanten, omdat steeds meer muzikanten dankzij mond-tot-mondreclame de weg naar de winkel wisten te vinden. Al vrij snel na de opening van de winkel was het aanbod reparaties zo overweldigend, dat Johan de personele bezetting van het reparatie atelier moest uitbreiden met twee vakbekwame medewerkers. Inmiddels werken Bart Geelen en Jan Westerterp alweer geruime tijd in het reparatie atelier. Deze enthousiaste medewerkers zijn zelf toegewijde muzikanten en begrijpen daarom als geen ander aan welke eisen uw blaasinstrument moet voldoen.    
 

Kwaliteit en service staan bij de Blaasinstrumentenspecialist al meer dan 25 jaar centraal. Niet alleen in woord, maar ook in daad. Alleen het beste is bij ons namelijk goed genoeg voor u.
 


Waarom kiezen voor de Blaasinstrumentenspecialist?


Alleen het beste is goed genoeg! Dat is al jaren de filosofie achter onze winkel en dat principe zetten we nu ook door in onze webwinkel. Dat betekent dat u als klant kunt rekenen op ons! Uw voordelen op een rijtje:
 
 • Ervaring: inmiddels hebben we ruim 35 jaar ervaring in het vak en al ruim 25 jaar onze speciaalzaak. Zowel in de verkoop als in reparatie en onderhoud. We weten precies wat de klanten verwachten en we kunnen uitgebreid adviseren. Daarnaast zijn al onze medewerkers vrijwel hun leven lang al toegewijde muzikanten. Ook in dat opzicht hebben wij dus zeer veel ervaring. Wij begrijpen wat muzikanten bedoelen en wat ze verwachten. Op die manier kunnen wij zeer gericht inspelen op de wensen van de klant.
   
 • Persoonlijk contact: wij zijn geen magazijn dat via internet doorlevert en klanten als nummers beschouwt. Al jaren hebben wij een gespecialiseerde winkel aan de rand van Veldhoven. U bent dan ook altijd van harte welkom om eens een bezoek te brengen. En we zijn telefonisch bereikbaar, ook als het gaat om uw aankopen in de webwinkel. Of voor elke andere blaasinstrument-gerelateerde vraag. Dicht bij de klant staan, dat vinden wij belangrijk!
   
 • Service: als geen ander weten wij hoe service-gevoelig een nieuw instrument is. Zelfs nieuw vanaf de fabriek, mankeren de meeste instrumenten nog iets. Daarom stellen wij alle instrumenten correct af voordat ze ons pand verlaten. Wij vragen onze klanten na ongeveer 3 maanden om met het instrument nog eens langs te komen. Dan stellen wij het instrument kosteloos nog een tweede keer af en controleren het op (eerder) verborgen gebreken (voor fabrieksgarantie). Zo bent u verzekerd van een goed instrument!
   
 • Officiële dealer: van alle instrumenten die wij verkopen, zijn wij officieel dealer. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan de strenge eisen die de merken aan dealers stellen. Uw voordeel is dat u altijd bij een vertrouwd adres koopt en in geval van fabrieksgarantie, hebben wij direct contact met het merk zelf.
   
 • Eerlijke prijs: kort en krachtig: wij zijn scherp geprijsd! We durven zelfs te beweren dat u nergens anders zulke kwaliteitsartikelen en service zult vinden voor zo'n eerlijke prijs dan bij ons.
   
 • Ruim assortiment: onze ervaring en betrouwbaarheid zijn niet onopgemerkt gebleven binnen de muziekinstrumentenwereld. Daardoor werken wij met veel plezier samen met een uitgebreid aantal merken en fabrikanten. Daardoor kunnen wij u als klant een zeer ruim assortiment aanbieden.
   
 • Reparatie en onderhoud: ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij hebben vele beroeps- en amateurmuzikanten als tevreden klant. Van een kleine afstelling tot een complete revisie: we doen het allemaal. En deze hands-on ervaring in de werkplaats, geeft ons een wezenlijke extra hoeveelheid productkennis. En daar profiteert u weer van wanneer u zich door ons laat adviseren. 
Wij zijn zeer verheugd met het grote aanbod aan reparaties en onderhoud. Wij danken u voor het vertrouwen dat hier uit spreekt. In verband met de afwikkeling van deze werkzaamheden zal onze winkel van 11 tot en met 14 juni gesloten zijn. Hiermee kunnen we de kwaliteit van de reparaties en het onderhoud garanderen. Onze excuses voor enig ongemak.