Wees altijd voorzichtig met het behandelen van polsters. De polster is zeer gevoelig en moet na beschadiging vervangen worden. Om deze onnodige kosten te voorkomen, raden wij aan bij twijfel (over eigen correct gebruik) geen gebruik te maken van onderstaande artikelen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Dit is ons assortiment aan polster-onderhoudsmiddelen voor de klarinet. Mocht U iets niet kunnen vinden of ergens geen raad mee weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Beste bezoeker, gedurende deze vakantieweken zijn wij gewoon geopen.Daarnaast houden we nog altijd rekening met de huidige Corona-situatie. Wij zijn erg begaan met de gezondheid van onze klanten, dus we nemen strenge maatregelen in acht: niet meer dan 3 klanten tegelijk in de winkel en altijd op 1,5 meter afstand en we zorgen vanzelfsprekend voor een hygiënische omgeving. Daarnaast is het proefspelen van instrumenten alleen op afspraak mogelijk. Deze instrumenten ontsmetten wij na iedere bezoeker en plaatsen we daarna ook in een quarantaine van meerdere dagen. Op deze manier willen we absoluut voorkomen mogelijkerwijs het virus te verspreiden.
Wij vragen uw begrip in deze tijd. Voor vragen, opmerkingen en afspraken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen onze service ondanks de maatregelen op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze excuses voor enig ongemak!