LefreQue-Anniversary-modellen
LefreQue bestaat dit jaar 10 jaar! Dat laten ze niet ongemerkt voorbij gaan en ze komen met een upgrade van hun massief zilveren modellen. Deze klankbruggen worden niet meer gemaakt van Sterling Silver (.925), maar van het nog puurdere Fine Silver (.999). Het resultaat is een klankbrug die een nog rijkere klank oplevert.

Wij feliciteren lefreQue met deze mijlpaal en we zijn de allereerste in Nederland die deze Anniversary-modellen in Fine Silver op voorraad hebben! Graag nodigen wij u uit om deze bijzonder mooie modellen uit te komen proberen en zelf het effect te ervaren.

Voor verdere vragen en opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen. Voor de gehele lijn van lefreQue klikt u hier.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan de regels van de nationale lockdown. Vanaf 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor winkelbezoek. Ook onze werkplaats blijft wel geopend. U kunt een afspraak maken via 040 253 75 18 , info@deblaasinstrumentenspecialist.nl of via ons contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om uw reparatie per post aan te bieden. Een afspraak voor winkelbezoek, het brengen en/of halen van reparatie is nodig, zodat u gegarandeerd geholpen wordt als u aan de deur komt.
Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Dank voor uw begrip!