LefreQue-Anniversary-modellen
LefreQue bestaat dit jaar 10 jaar! Dat laten ze niet ongemerkt voorbij gaan en ze komen met een upgrade van hun massief zilveren modellen. Deze klankbruggen worden niet meer gemaakt van Sterling Silver (.925), maar van het nog puurdere Fine Silver (.999). Het resultaat is een klankbrug die een nog rijkere klank oplevert.

Wij feliciteren lefreQue met deze mijlpaal en we zijn de allereerste in Nederland die deze Anniversary-modellen in Fine Silver op voorraad hebben! Graag nodigen wij u uit om deze bijzonder mooie modellen uit te komen proberen en zelf het effect te ervaren.

Voor verdere vragen en opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen. Voor de gehele lijn van lefreQue klikt u hier.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan alle regels ter bestrijding van het corona-virus. Onze winkeldeuren zijn nu weer voor u geopend!

Wilt u optimaal gebruik maken van onze tijd en expertise: maak een afspraak, dan plannen we uw bezoek in en krijgt u onze onverdeelde aandacht. Let op dat binnengebrachte instrumenten eerst 48 uur in quarantaine gaan voordat we er aan gaan repareren.

Regelt u toch liever alles nog op afstand: dat kan ook. U kunt op onze webshop uw bestelling plaatsen. Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook reparatie kunt u per post aanbieden. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

Dank voor uw bezoek aan onze (online) winkel!