Weergave:
 


Bezig met laden...

Tablet-houder K&M 19790 (draadkoppelstuk)

Tablet-houder van K&M. Universeel, dus geschikt voor vrijwel iedere tablet. Geschikt voor bevestiging op 3/8" draad (bijv. microfoonstatief).

48,20

38,55

Prijs per stuk

Tablet-standaard K&M 19795 (draadkoppelstuk)

Tablet-standaard van K&M. Geschikt voor wat compactere tablets. Geschikt voor bevestiging op 3/8" draad (bijv. microfoonstatief).

48,20

38,55

Prijs per stuk

Tablet-standaard K&M 19744 (draadkoppelstuk)

Tablet-standaard van K&M. Universeel, dus geschikt voor vrijwel iedere tablet. Geschikt voor bevestiging op 3/8" draad (bijv. microfoonstatief).

55,10

44,05

Prijs per stuk

Dit is ons huidige online aanbod aan universele tablet-houders met een draadkoppeling. Kunt u niet vinden wat U zoekt of wilt U advies? Neem gerust contact met ons op.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan alle regels ter bestrijding van het corona-virus. Onze winkeldeuren zijn nu weer voor u geopend!

Wilt u optimaal gebruik maken van onze tijd en expertise: maak een afspraak, dan plannen we uw bezoek in en krijgt u onze onverdeelde aandacht. Let op dat binnengebrachte instrumenten eerst 48 uur in quarantaine gaan voordat we er aan gaan repareren.

Regelt u toch liever alles nog op afstand: dat kan ook. U kunt op onze webshop uw bestelling plaatsen. Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook reparatie kunt u per post aanbieden. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

Dank voor uw bezoek aan onze (online) winkel!