Weergave:
 


Bezig met laden...

Eastman ETS223 Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon van Eastman met messing corpus en mechaniek (goudlak), hoge F# en instelbare duimhaak. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Ideaal voor de eerste jaren van een startende saxofonist.

1.681,00

1.389,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman ETS652RL "52nd Street" Tenorsaxofoon

Professionele tenorsaxofoon "52nd Street" van Eastman met ongelakt, vintage corpus en mechaniek, hoge F#-klep, instelbare zijkleppen en grote beker.

4.234,00

3.499,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman ETS850 "Rue St. Georges" Tenorsaxofoon

Professionele tenorsaxofoon "Rue St. Georges" van Eastman, gebaseerd op de klassieke Franse saxofoons in gelakte uitvoering met hoge F#-klep en DS-mechaniek.

5.439,00

4.495,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Eastman tenorsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan de regels van de nationale lockdown. Vanaf 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor winkelbezoek. Ook onze werkplaats blijft wel geopend. U kunt een afspraak maken via 040 253 75 18 , info@deblaasinstrumentenspecialist.nl of via ons contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om uw reparatie per post aan te bieden. Een afspraak voor winkelbezoek, het brengen en/of halen van reparatie is nodig, zodat u gegarandeerd geholpen wordt als u aan de deur komt.
Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Dank voor uw begrip!