Weergave:
 


Bezig met laden...

Eastman ETS223 Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon van Eastman met messing corpus en mechaniek (goudlak), hoge F# en instelbare duimhaak. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Ideaal voor de eerste jaren van een startende saxofonist.

1.681,00

1.389,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman ETS652RL "52nd Street" Tenorsaxofoon

Professionele tenorsaxofoon "52nd Street" van Eastman met ongelakt, vintage corpus en mechaniek, hoge F#-klep, instelbare zijkleppen en grote beker.

4.234,00

3.499,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman ETS850 "Rue St. Georges" Tenorsaxofoon

Professionele tenorsaxofoon "Rue St. Georges" van Eastman, gebaseerd op de klassieke Franse saxofoons in gelakte uitvoering met hoge F#-klep en DS-mechaniek.

5.439,00

4.495,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Eastman tenorsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan alle regels ter bestrijding van het corona-virus. Onze winkeldeuren zijn voor u geopend! LET OP: op dit moment geen koopavonden, maar slechts tot 18:00 uur geopend.

LET OP: De LefreQue testdag op 18 november en de Backun-dag op 25 november zijn geannuleerd!

Wilt u optimaal gebruik maken van onze tijd en expertise: maak een afspraak, dan plannen we uw bezoek in en krijgt u onze onverdeelde aandacht. Let op dat binnengebrachte instrumenten eerst 48 uur in quarantaine gaan voordat we er aan gaan repareren.

Regelt u toch liever alles nog op afstand: dat kan ook. U kunt op onze webshop uw bestelling plaatsen. Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook reparatie kunt u per post aanbieden. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

Dank voor uw bezoek aan onze (online) winkel!