Weergave:
 


Bezig met laden...

Eastman ETS223 Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon van Eastman met messing corpus en mechaniek (goudlak), hoge F# en instelbare duimhaak. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Ideaal voor de eerste jaren van een startende saxofonist.

1.299,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman ETS652 "52nd Street" Tenorsaxofoon

Professionele tenorsaxofoon "52nd Street" van Eastman met ongelakt, vintage corpus en mechaniek, hoge F#-klep en grote beker.

3.899,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman ETS850 "Rue St. Georges" Tenorsaxofoon

Professionele tenorsaxofoon "Rue St. Georges" van Eastman, gebaseerd op de klassieke Franse saxofoons in gelakte uitvoering met hoge F#-klep en DS-mechaniek.

4.649,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman ETS852 "52nd Street" Tenorsaxofoon

Professionele tenorsaxofoon "52nd Street" van Eastman met ongelakt, vintage corpus en mechaniek, hoge F#-klep en grote beker. Met DS-mechaniek en "M"- en "S"-hals.

5.049,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Eastman tenorsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Wij zijn zeer verheugd met het grote aanbod aan reparaties en onderhoud. Wij danken u voor het vertrouwen dat hier uit spreekt. In verband met de afwikkeling van deze werkzaamheden zal onze winkel van 16 tot en met 19 april gesloten zijn. Hiermee kunnen we de kwaliteit van de reparaties en het onderhoud garanderen. Onze excuses voor enig ongemak.