Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Trevor James Alpha Altsaxofoon

Speciaal ontworpen altsaxofoon van Trevor James voor de jonge saxofonist. Door slimme aanpassingen in de bouw is het gewicht met 33% verlaagd en daarmee uitermate geschikt voor kinderen die willen sta

795,00

636,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Trevor James Classic "Brooklyn" Altsaxofoon

Altsaxofoon van Trevor James met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#-klep. Solide constructie en robuust uitgevoerd. Ideaal voor beginnende saxofonisten.

995,00

796,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Trevor James SR Series Altsaxofoon

Altsaxofoon van Trevor James met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#-klep. Ontwikkeld met een zeer stil mechaniek.

1.795,00

1.436,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Yamaha altsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem 
contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan de regels van de nationale lockdown. Vanaf 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor winkelbezoek. Ook onze werkplaats blijft wel geopend. U kunt een afspraak maken via 040 253 75 18 , info@deblaasinstrumentenspecialist.nl of via ons contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om uw reparatie per post aan te bieden. Een afspraak voor winkelbezoek, het brengen en/of halen van reparatie is nodig, zodat u gegarandeerd geholpen wordt als u aan de deur komt.
Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Dank voor uw begrip!