Weergave:
 


Bezig met laden...

Altsaxofoon Le Monde Global Amber

De Amber-uitvoering van de Le Monde Global-lijn. Semi-professionele altsaxofoon met een hoge F# in donkere, amber-kleurige lak.

2.740,00

2.466,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Altsaxofoon Le Monde Universal Vintage

De Vintage-uitvoering van de Le Monde Universal-lijn. Semi-professionele altsaxofoon met een hoge F# in vintage-look.

2.817,00

2.535,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Le Monde altsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan alle regels ter bestrijding van het corona-virus. Onze winkeldeuren zijn nu weer voor u geopend!

Wilt u optimaal gebruik maken van onze tijd en expertise: maak een afspraak, dan plannen we uw bezoek in en krijgt u onze onverdeelde aandacht. Let op dat binnengebrachte instrumenten eerst 48 uur in quarantaine gaan voordat we er aan gaan repareren.

Regelt u toch liever alles nog op afstand: dat kan ook. U kunt op onze webshop uw bestelling plaatsen. Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook reparatie kunt u per post aanbieden. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

Dank voor uw bezoek aan onze (online) winkel!