Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Denis Wick DW5512 Oefendemper Euphonium

Oefendemper van Denis Wick voor euphonium. Volledig aluminium, zwarte polyester coating.

177,04

136,30

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Denis Wick DW5587 Travel Mute Euphonium

Oefendemper "Travel" van Denis Wick voor euphonium. Volledig aluminium, donkerrode polyester coating.

179,08

137,85

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Silent Brass SB-2X Euphonium

Silent Brass oefendemper van Yamaha voor euphonium. Nieuw model, nu beschikbaar!

372,00

316,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Wallace TWC-M24C Oefendemper Euphonium

Oefendemper van Wallace voor euphonium. Volledig aluminium, 'compact practice'.

121,50

103,25

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan euphonium oefendempers. Kunt U hier niet vinden wat U zoekt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.


Beste bezoeker, we houden vanzelfsprekend rekening met de huidige Corona-situatie. Wij zijn erg begaan met de gezondheid van onze klanten, dus we nemen strenge maatregelen in acht: niet meer dan 3 klanten tegelijk in de winkel en altijd op 1,5 meter afstand en we zorgen vanzelfsprekend voor een hygiënische omgeving. Daarnaast is het proefspelen van instrumenten alleen op afspraak mogelijk. Deze instrumenten ontsmetten wij na iedere bezoeker en plaatsen we daarna ook in een quarantaine van meerdere dagen. Op deze manier willen we absoluut voorkomen mogelijkerwijs het virus te verspreiden. Ook instrumenten die ter reparatie worden aangeboden moeten enige tijd in quarantaine, dus het kan voorkomen dat de reparatie iets langer duurt. Dit doen we voor uw en onze gezondheid.
Wij vragen uw begrip in deze tijd. Voor vragen, opmerkingen en afspraken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen onze service ondanks de maatregelen op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze excuses voor enig ongemak!