Weergave:
 


Bezig met laden...

Eastman EAS253 Altsaxofoon

Altsaxofoon van Eastman met messing corpus en mechaniek (goudlak), hoge F# en instelbare duimhaak. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Ideaal voor de eerste jaren van een startende saxofonist.

1.160,00

959,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman EAS652RL "52nd Street" Altsaxofoon

Professionele altsaxofoon "52nd Street" van Eastman met ongelakt, vintage corpus en mechaniek, hoge F#-klep, instelbare zijkleppen en grote beker.

3.629,00

2.999,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman EAS850 "Rue St. Georges" Altsaxofoon

Professionele altsaxofoon "Rue St. Georges" van Eastman, gebaseerd op de klassieke Franse saxofoons in gelakte uitvoering met hoge F#-klep en DS-mechaniek.

4.834,00

3.995,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Eastman altsaxofoons. Heeft u vragen over deze producten of wilt u meer weten? Weet u niet welk model het beste bij u past? Wilt u een afspraak maken om proef te spelen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan alle regels ter bestrijding van het corona-virus. Onze winkeldeuren zijn nu weer voor u geopend!

Wilt u optimaal gebruik maken van onze tijd en expertise: maak een afspraak, dan plannen we uw bezoek in en krijgt u onze onverdeelde aandacht. Let op dat binnengebrachte instrumenten eerst 48 uur in quarantaine gaan voordat we er aan gaan repareren.

Regelt u toch liever alles nog op afstand: dat kan ook. U kunt op onze webshop uw bestelling plaatsen. Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook reparatie kunt u per post aanbieden. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

Dank voor uw bezoek aan onze (online) winkel!