Weergave:
 


Bezig met laden...

Eastman EAS253 Altsaxofoon

Altsaxofoon van Eastman met messing corpus en mechaniek (goudlak), hoge F# en instelbare duimhaak. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Ideaal voor de eerste jaren van een startende saxofonist.

999,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman EAS652 "52nd Street" Altsaxofoon

Professionele altsaxofoon "52nd Street" van Eastman met ongelakt, vintage corpus en mechaniek, hoge F#-klep, instelbare zijkleppen en grote beker.

3.349,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman EAS850 "Rue St. Georges" Altsaxofoon

Professionele altsaxofoon "Rue St. Georges" van Eastman, gebaseerd op de klassieke Franse saxofoons, in gelakte uitvoering met hoge F#-klep, DS-mechaniek en een "R"- en "S"-hals.

4.199,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Eastman altsaxofoons. Heeft u vragen over deze producten of wilt u meer weten? Weet u niet welk model het beste bij u past? Wilt u een afspraak maken om proef te spelen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.


Wij zijn zeer verheugd met het grote aanbod aan reparaties en onderhoud. Wij danken u voor het vertrouwen dat hier uit spreekt. In verband met de afwikkeling van deze werkzaamheden zal onze winkel van 16 tot en met 19 april gesloten zijn. Hiermee kunnen we de kwaliteit van de reparaties en het onderhoud garanderen. Onze excuses voor enig ongemak.