Weergave:
 


Bezig met laden...

Eastman EAS253 Altsaxofoon

Altsaxofoon van Eastman met messing corpus en mechaniek (goudlak), hoge F# en instelbare duimhaak. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Ideaal voor de eerste jaren van een startende saxofonist.

1.160,00

959,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman EAS652RL "52nd Street" Altsaxofoon

Professionele altsaxofoon "52nd Street" van Eastman met ongelakt, vintage corpus en mechaniek, hoge F#-klep, instelbare zijkleppen en grote beker.

3.629,00

2.999,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Eastman EAS850 "Rue St. Georges" Altsaxofoon

Professionele altsaxofoon "Rue St. Georges" van Eastman, gebaseerd op de klassieke Franse saxofoons in gelakte uitvoering met hoge F#-klep en DS-mechaniek.

4.834,00

3.995,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Eastman altsaxofoons. Heeft u vragen over deze producten of wilt u meer weten? Weet u niet welk model het beste bij u past? Wilt u een afspraak maken om proef te spelen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan de regels van de nationale lockdown. Vanaf 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor winkelbezoek. Ook onze werkplaats blijft wel geopend. U kunt een afspraak maken via 040 253 75 18 , info@deblaasinstrumentenspecialist.nl of via ons contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om uw reparatie per post aan te bieden. Een afspraak voor winkelbezoek, het brengen en/of halen van reparatie is nodig, zodat u gegarandeerd geholpen wordt als u aan de deur komt.
Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Dank voor uw begrip!