Filter

close
Azumi dwarsfluiten worden standaard geleverd met een hoogwaardig Altus kopstuk. De vorm van het mondgat is zeer belangrijk in de klank en het aanspreken. Azumi biedt hierin twee verschillende uitvoeringen: de Z-cut en de S-cut.

Z-cut: Perfecte articulatie, krachtige en gefocusseerde toon. Deze serie heeft een rechthoekig mondgat. Dit zorgt voor een wat lichtere aanspraak. Het klankkarakter van deze serie is gebaseerd op Sterling (.925) zilver.

S-cut: Prachtig open toon met een iets hogere speelweerstand. Deze serie heeft een ovaal mondgat. Dit zorgt voor een vollere toon met meer kleurmogelijkheden. Het klankkarakter van deze serie is gebaseerd op Britannia (.958) zilver.

Hieronder staat ons assortiment aan Azumi dwarsfluiten. Weet u al welke specificaties u zoekt? B- of C-voet? Open of gesloten kleppen? Gebruik dan het filter om specifiek de modellen te zien waar uw interesse naar uit gaat.

Natuurlijk staan wij klaar om persoonlijk en passend advies te geven. Neem gerust eens contact met ons op. Als gecertificeerde dealer staan onze specialisten staan voor u klaar!


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Dit is momenteel ons online aanbod aan Azumi dwarsfluiten. Overige modellen zijn beschikbaar op aanvraag. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet u niet welk model het beste bij u past? Twijfelt u tussen twee modellen? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem 
contact met ons op, wij kunnen u vrijblijvend adviseren.