Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Trevor James Performer 33253 Basdwarsfluit

Basdwarsfluit van Trevor James met E-mechaniek, gepunte klep-armen en gebogen kopstuk met zilveren lipplaat en schoorsteen. Stemming: C.

3.650,00

2.920,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Jupiter JBF 1000 Basdwarsfluit

Basdwarsfluit van Jupiter met gebogen kopstuk. Stemming: C.

3.777,00

3.399,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Jupiter JBF 1100 E Basdwarsfluit

Basdwarsfluit van Jupiter met E-mechaniek en zilveren lipplaat en schoorsteen. Handzame, verticale bouw, stemming: C.

5.222,00

4.699,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Jupiter JCF 1000 Contrabasdwarsfluit

Contrbasdwarsfluit van Jupiter in verticale constructie en B-voet. Stemming: C.

14.444,00

12.999,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan basdwarsfluiten. Overige modellen en merken zijn ook leverbaar. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk instrument het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem 
contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, we houden vanzelfsprekend rekening met de huidige Corona-situatie. Wij zijn erg begaan met de gezondheid van onze klanten, dus we nemen strenge maatregelen in acht: niet meer dan 3 klanten tegelijk in de winkel en altijd op 1,5 meter afstand en we zorgen vanzelfsprekend voor een hygiënische omgeving. Daarnaast is het proefspelen van instrumenten alleen op afspraak mogelijk. Deze instrumenten ontsmetten wij na iedere bezoeker en plaatsen we daarna ook in een quarantaine van meerdere dagen. Op deze manier willen we absoluut voorkomen mogelijkerwijs het virus te verspreiden. Ook instrumenten die ter reparatie worden aangeboden moeten enige tijd in quarantaine, dus het kan voorkomen dat de reparatie iets langer duurt. Dit doen we voor uw en onze gezondheid.
Wij vragen uw begrip in deze tijd. Voor vragen, opmerkingen en afspraken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen onze service ondanks de maatregelen op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze excuses voor enig ongemak!