Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Yamaha YAS-280 Altsaxofoon

Altsaxofoon van Yamaha met messing corpus en mechaniek (goudlak), hoge F#-klep en instelbare duimhaak. Ideaal voor beginnende saxofonisten.

1.305,00

1.044,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yamaha YAS-280S Altsaxofoon

Altsaxofoon van Yamaha met messing corpus en mechaniek (verzilverd), hoge F#-klep en instelbare duimhaak. Ideaal voor beginnende saxofonisten.

1.596,00

1.276,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yamaha YAS-480 Altsaxofoon

Altsaxofoon van Yamaha met messing corpus en mechaniek (goudlak), hoge F#-klep en instelbare duimhaak. Inclusief handgravure op de beker. Ideaal voor gevorderde saxofonisten.

2.232,00

1.785,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yamaha YAS-480S Altsaxofoon

Altsaxofoon van Yamaha met messing corpus en mechaniek (verzilverd), hoge F#-klep en instelbare duimhaak. Inclusief handgravure op de beker. Ideaal voor gevorderde saxofonisten.

2.523,00

2.018,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yamaha YAS-62 Altsaxofoon

Professionele altsaxofoon van Yamaha met messing corpus en mechaniek (goudlak), hoge F#-klep en instelbare duimhaak. Inclusief handgravure op de beker.

3.084,00

2.467,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yamaha YAS-62S Altsaxofoon

Professionele altsaxofoon van Yamaha met messing corpus en mechaniek (verzilverd), hoge F#-klep en instelbare duimhaak. Inclusief handgravure op de beker.

3.249,00

2.599,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Yamaha altsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem 
contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan de regels van de nationale lockdown. Vanaf 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor winkelbezoek. Ook onze werkplaats blijft wel geopend. U kunt een afspraak maken via 040 253 75 18 , info@deblaasinstrumentenspecialist.nl of via ons contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om uw reparatie per post aan te bieden. Een afspraak voor winkelbezoek, het brengen en/of halen van reparatie is nodig, zodat u gegarandeerd geholpen wordt als u aan de deur komt.
Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Dank voor uw begrip!