Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Selmer Axos Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon Axos van Selmer met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#.

4.670,00

4.095,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Serie III Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#. De bekende Serie III van Selmer.

8.450,00

6.798,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Signature Tenorsaxofoon

De Signature Tenorsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (donkere goudlak). Het allernieuwste model van Selmer: een opeenstapeling van meer dan een eeuw ervaring en kennis.

8.450,00

7.995,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Supreme Tenorsaxofoon

De Supreme Tenorsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (donkere goudlak). Het allernieuwste model van Selmer: een opeenstapeling van meer dan een eeuw ervaring en kennis.

10.900,00

9.995,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Selmer tenorsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem 
contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Wij zijn zeer verheugd met het grote aanbod aan reparaties en onderhoud. Wij danken u voor het vertrouwen dat hier uit spreekt. In verband met de afwikkeling van deze werkzaamheden zal onze winkel van 16 tot en met 19 april gesloten zijn. Hiermee kunnen we de kwaliteit van de reparaties en het onderhoud garanderen. Onze excuses voor enig ongemak.