Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Selmer SA80 II Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#. De bekende Super Action 80 (Serie II).

6.303,00

5.231,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Serie III Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#. De bekende Serie III van Selmer.

6.893,00

5.721,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Reference Model 54 (goudlak) Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#. Het bekende Model 54 uit de serie Reference van Selmer.

8.287,00

6.878,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Reference Model 36 (goudlak) Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#. Het bekende Model 36 uit de serie Reference van Selmer.

8.287,00

6.878,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Reference Model 54 (antiek gelakt) Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (antiek gelakt) en hoge F#. Het bekende Model 54 uit de serie Reference van Selmer.

8.287,00

6.878,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Reference Model 36 (antiek gelakt) Tenorsaxofoon

Tenorsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (antiek gelakt) en hoge F#. Het bekende Model 36 uit de serie Reference van Selmer.

8.287,00

6.878,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Selmer tenorsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem 
contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, we houden vanzelfsprekend rekening met de huidige Corona-situatie. Wij zijn erg begaan met de gezondheid van onze klanten, dus we nemen strenge maatregelen in acht: niet meer dan 3 klanten tegelijk in de winkel en altijd op 1,5 meter afstand en we zorgen vanzelfsprekend voor een hygiënische omgeving. Daarnaast is het proefspelen van instrumenten alleen op afspraak mogelijk. Deze instrumenten ontsmetten wij na iedere bezoeker en plaatsen we daarna ook in een quarantaine van meerdere dagen. Op deze manier willen we absoluut voorkomen mogelijkerwijs het virus te verspreiden. Ook instrumenten die ter reparatie worden aangeboden moeten enige tijd in quarantaine, dus het kan voorkomen dat de reparatie iets langer duurt. Dit doen we voor uw en onze gezondheid.
Wij vragen uw begrip in deze tijd. Voor vragen, opmerkingen en afspraken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen onze service ondanks de maatregelen op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze excuses voor enig ongemak!