Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Selmer SA80 II Altsaxofoon

Altsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#. De bekende Super Action 80 (Serie II).

5.031,00

4.175,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Serie III Altsaxofoon

Altsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#. De bekende Serie III van Selmer.

5.990,00

4.971,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Reference Model 54 (goudlak) Altsaxofoon

Altsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (goudlak) en hoge F#. Het bekende Model 54 uit de serie Reference van Selmer.

6.650,00

5.519,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Reference Model 54 (antiek gelakt) Altsaxofoon

Altsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (antiek gelakt) en hoge F#. Het bekende Model 54 uit de serie Reference van Selmer.

6.650,00

5.519,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Selmer Supreme Altsaxofoon

De Supreme Altsaxofoon van Selmer met messing corpus en mechaniek (donkere goudlak). Het allernieuwste model van Selmer: een opeenstapeling van meer dan een eeuw ervaring en kennis.

7.050,00

6.495,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Selmer altsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem 
contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan alle regels ter bestrijding van het corona-virus. Onze winkeldeuren zijn nu weer voor u geopend!

Wilt u optimaal gebruik maken van onze tijd en expertise: maak een afspraak, dan plannen we uw bezoek in en krijgt u onze onverdeelde aandacht. Let op dat binnengebrachte instrumenten eerst 48 uur in quarantaine gaan voordat we er aan gaan repareren.

Regelt u toch liever alles nog op afstand: dat kan ook. U kunt op onze webshop uw bestelling plaatsen. Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook reparatie kunt u per post aanbieden. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

Dank voor uw bezoek aan onze (online) winkel!