Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Yanagisawa T-WO1 Professional Tenorsaxofoon

"Professional" tenorsaxofoon van Yanagisawa met messing corpus en mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

3.800,00

3.420,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO2 Professional Tenorsaxofoon

"Professional" tenorsaxofoon van Yanagisawa met bronzen corpus en messing mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

4.500,00

4.050,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO10 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met messing corpus en mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

4.668,00

4.199,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO20 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met bronzen corpus en messing mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

5.730,00

5.157,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO30 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met sterling zilveren body en hals en messing beker, bocht en mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

8.270,00

7.443,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO33 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met sterling zilveren beker en hals en messing body, bocht en mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

8.270,00

7.443,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO35 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met sterling zilveren body, beker en hals en messing bocht sten mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

10.110,00

9.099,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO32 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met sterling zilveren beker en hals en bronzen body en bocht en messing mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en speciale handgravure.

10.550,00

9.495,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO37 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met sterling zilveren body, beker, bocht en hals en messing mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en speciale handgravure.

14.413,00

12.971,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Yanagisawa tenorsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem 
contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan alle regels ter bestrijding van het corona-virus. Onze winkeldeuren zijn nu weer voor u geopend!

Wilt u optimaal gebruik maken van onze tijd en expertise: maak een afspraak, dan plannen we uw bezoek in en krijgt u onze onverdeelde aandacht. Let op dat binnengebrachte instrumenten eerst 48 uur in quarantaine gaan voordat we er aan gaan repareren.

Regelt u toch liever alles nog op afstand: dat kan ook. U kunt op onze webshop uw bestelling plaatsen. Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook reparatie kunt u per post aanbieden. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

Dank voor uw bezoek aan onze (online) winkel!