Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Yanagisawa T-WO1 Professional Tenorsaxofoon

"Professional" tenorsaxofoon van Yanagisawa met messing corpus en mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

3.494,00

3.299,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO2 Professional Tenorsaxofoon

"Professional" tenorsaxofoon van Yanagisawa met bronzen corpus en messing mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

4.120,00

3.893,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO10 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met messing corpus en mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

4.337,00

3.899,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO20 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met bronzen corpus en messing mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

5.324,00

5.031,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO30 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met sterling zilveren body en hals en messing beker, bocht en mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

7.684,00

7.261,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO33 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met sterling zilveren beker en hals en messing body, bocht en mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

7.684,00

7.261,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO35 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met sterling zilveren body, beker en hals en messing bocht sten mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en handgravure.

9.394,00

8.877,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO32 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met sterling zilveren beker en hals en bronzen body en bocht en messing mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en speciale handgravure.

9.803,00

9.263,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Yanagisawa T-WO37 Elite Tenorsaxofoon

"Elite" tenorsaxofoon van Yanagisawa met sterling zilveren body, beker, bocht en hals en messing mechaniek (gelakte uitvoering), hoge F#-klep en speciale handgravure.

13.392,00

12.655,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan Yanagisawa tenorsaxofoons. Overige modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem 
contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, we houden vanzelfsprekend rekening met de huidige Corona-situatie. Wij zijn erg begaan met de gezondheid van onze klanten, dus we nemen strenge maatregelen in acht: niet meer dan 3 klanten tegelijk in de winkel en altijd op 1,5 meter afstand en we zorgen vanzelfsprekend voor een hygiënische omgeving. Daarnaast is het proefspelen van instrumenten alleen op afspraak mogelijk. Deze instrumenten ontsmetten wij na iedere bezoeker en plaatsen we daarna ook in een quarantaine van meerdere dagen. Op deze manier willen we absoluut voorkomen mogelijkerwijs het virus te verspreiden. Ook instrumenten die ter reparatie worden aangeboden moeten enige tijd in quarantaine, dus het kan voorkomen dat de reparatie iets langer duurt. Dit doen we voor uw en onze gezondheid.
Wij vragen uw begrip in deze tijd. Voor vragen, opmerkingen en afspraken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen onze service ondanks de maatregelen op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze excuses voor enig ongemak!