Weergave:
 


Bezig met laden...

Cerveny CFH 502R Flügelhorn

Flügelhorn van Cerveny met messing beker, nieuwzilveren rand en trigger op de 3e ventielpomp, gelakte uitvoering.

1.722,00

1.549,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Cerveny CFH 702R Flügelhorn

Flügelhorn van Cerveny met goudmessing beker, nieuwzilveren rand en trigger op de 3e ventielpomp, gelakte uitvoering.

1.833,00

1.649,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan flügelhorns. Overige merken en modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk instrument het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan alle regels ter bestrijding van het corona-virus. Onze winkeldeuren zijn nu weer voor u geopend!

Wilt u optimaal gebruik maken van onze tijd en expertise: maak een afspraak, dan plannen we uw bezoek in en krijgt u onze onverdeelde aandacht. Let op dat binnengebrachte instrumenten eerst 48 uur in quarantaine gaan voordat we er aan gaan repareren.

Regelt u toch liever alles nog op afstand: dat kan ook. U kunt op onze webshop uw bestelling plaatsen. Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook reparatie kunt u per post aanbieden. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

Dank voor uw bezoek aan onze (online) winkel!