Weergave:
 


Bezig met laden...

Cerveny CFH 502R Flügelhorn

Flügelhorn van Cerveny met messing beker, nieuwzilveren rand en trigger op de 3e ventielpomp, gelakte uitvoering.

1.722,00

1.549,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Cerveny CFH 702R Flügelhorn

Flügelhorn van Cerveny met goudmessing beker, nieuwzilveren rand en trigger op de 3e ventielpomp, gelakte uitvoering.

1.833,00

1.649,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Dit is momenteel ons online aanbod aan flügelhorns. Overige merken en modellen zijn beschikbaar in onze winkel. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Weet U niet welk instrument het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan de regels van de nationale lockdown. Vanaf 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor winkelbezoek. Ook onze werkplaats blijft wel geopend. U kunt een afspraak maken via 040 253 75 18 , info@deblaasinstrumentenspecialist.nl of via ons contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om uw reparatie per post aan te bieden. Een afspraak voor winkelbezoek, het brengen en/of halen van reparatie is nodig, zodat u gegarandeerd geholpen wordt als u aan de deur komt.
Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Dank voor uw begrip!