Trevor James 3005-E Dwarsfluit
1 Reviews | Review toevoegen

De 3005-E beginners-dwarsfluit van Trevor James met E-mechaniek.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 395,00
€ 316,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Trevor James 3005-E Dwarsfluit

Het doel van deze nieuwe Trevor James model 3005 dwarsfluit is een budget-vriendelijk instrument te bieden voor de potentiële nieuwe dwarsfluitspeler, of voor degene die na lange tijd weer de dwarsfluit wil oppakken.

In deze prijsklasse zijn er over het algemeen alleen slechte kwaliteit dwarsfluiten te koop. Instrumenten die niet voldoen aan de eisen van de (her)startende dwarsfluitspeler, die het budget niet heeft voor een duurdere startersfluit, zoals de Trevor James Privilege.

Trevor James wilde dit probleem oplossen en een budget-vriendelijk instrument ontwikkelen dat de nieuwe speler aanmoedigt en deze in staat stelt om vaardigheden en talent te ontwikkelen. Het is erg jammer als het enthousiasme van de speler wordt beteugeld door de slechte kwaliteit van een dwarsfluit, die daardoor slechter aanspreekt of vaak ter reparatie bij de speciaalzaak terecht komt.

Trevor James heeft deze budget-vriendelijke dwarsfluit kunnen ontwikkelen door heel kritisch te kijken naar de productiekosten en het hele proces zo veel mogelijk te stroomlijnen. Dit alles zonder concessies te doen aan de speelbaarheid en de kwaliteit van het eindproduct. Kom gerust eens langs om deze mooie startersdwarsfluit te bekijken en te bespelen.

Specificaties:

  • Gesloten kleppen
  • Offset G-klep
  • E-mechaniek
  • Corpus: verzilverd
  • Kopstuk: verzilverd; ontworpen om vrij te spelen, om de startende speler te ondersteunen.
  • Goede kwaliteit, stevig mechaniek
  • Hoge kwaliteit polsters voor een correcte afsluiting van de toongaten en dus langdurig speelplezier
  • C-voet
  • Luxe etui met -hoes
  • Gecontroleerd en 100% technisch in orde gemaakt in ons reparatie-atelier
Garantie:
Na 1 jaar fabrieksgarantie krijgt u nog 2 jaar garantie van De Blaasinstrumentenspecialist. Wij staan namelijk 100% achter de producten die wij verkopen.

Onderhoud/reparatie:
Wij beschikken over een professioneel reparatie-atelier, waar wij iedere reparatie aan Uw instrument uit kunnen voeren. Ook het reguliere onderhoud is bij ons in vertrouwde handen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Charlotte - 16-09-2019 13:41

Erg mooi instrument waar een prachtige klank in zit.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Beste bezoeker, we houden vanzelfsprekend rekening met de huidige Corona-situatie. Wij zijn erg begaan met de gezondheid van onze klanten, dus we nemen strenge maatregelen in acht: niet meer dan 3 klanten tegelijk in de winkel en altijd op 1,5 meter afstand en we zorgen vanzelfsprekend voor een hygiënische omgeving. Daarnaast is het proefspelen van instrumenten alleen op afspraak mogelijk. Deze instrumenten ontsmetten wij na iedere bezoeker en plaatsen we daarna ook in een quarantaine van meerdere dagen. Op deze manier willen we absoluut voorkomen mogelijkerwijs het virus te verspreiden. Ook instrumenten die ter reparatie worden aangeboden moeten enige tijd in quarantaine, dus het kan voorkomen dat de reparatie iets langer duurt. Dit doen we voor uw en onze gezondheid.
Wij vragen uw begrip in deze tijd. Voor vragen, opmerkingen en afspraken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen onze service ondanks de maatregelen op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze excuses voor enig ongemak!