Selmer Seles Présence (linker Eb) Bb Klarinet
0 Reviews | Review toevoegen

Bb Klarinet van Selmer (by Selmer) met houten corpus, verzilverd mechaniek en linker Eb.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 3.175,00
€ 2.545,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Selmer Seles Présence Bb Klarinet (linker Eb)

Het wereldberoemde klarinetmerk Selmer Paris heeft een nieuw merk op de markt gebracht. Seles instrumenten zijn budget-vriendelijker en worden gewoon in de fabriek in Mantes-la-Ville geassembleerd en getest op hoogwaardige kwaliteit. De prijsbesparing zit grotendeels in het uitbesteden van de fabricage van de applicatuur. Echter: niets wat van belang is voor de klank wordt uit handen gegeven, zodat ook dit instrument de geweldige klank produceert waar Selmer bekend om staat.

De Présence klarinet heeft een zeer rijke klank, spreekt makkelijk aan en intoneert uitstekend. De applicatuur is geheel nieuw ontwikkeld en verbeterd voor een optimale ergonomie. Een ander groot voordeel is de homogeniteit van de klank.

Specificaties:

 • Houten (grenadille) body
 • Verzilverde applicatuur
 • Stemming: 440-442 Hz
 • 18 kleppen
 • 6 ringen
 • Met linker-Eb
 • Valentino-polsters
 • Stemming: Bb
 • Inclusief luxe Seles-koffer
 • Schoonmaakartikelen, mondstuk (Selmer C85 120) en rietbinder inbegrepen
 • Gecontroleerd en 100% technisch in orde gemaakt in ons reparatie-atelier
Garantie:
Na 1 jaar fabrieksgarantie krijgt U nog 2 jaar garantie van De Blaasinstrumentenspecialist. Wij staan namelijk 100% achter de producten die wij verkopen.

Onderhoud/reparatie:
Wij beschikken over een professioneel reparatie-atelier, waar wij iedere reparatie aan Uw instrument uit kunnen voeren. Ook het reguliere onderhoud is bij ons in vertrouwde handen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Beste bezoeker, we houden vanzelfsprekend rekening met de huidige Corona-situatie. Wij zijn erg begaan met de gezondheid van onze klanten, dus we nemen strenge maatregelen in acht: niet meer dan 3 klanten tegelijk in de winkel en altijd op 1,5 meter afstand en we zorgen vanzelfsprekend voor een hygiënische omgeving. Daarnaast is het proefspelen van instrumenten alleen op afspraak mogelijk. Deze instrumenten ontsmetten wij na iedere bezoeker en plaatsen we daarna ook in een quarantaine van meerdere dagen. Op deze manier willen we absoluut voorkomen mogelijkerwijs het virus te verspreiden. Ook instrumenten die ter reparatie worden aangeboden moeten enige tijd in quarantaine, dus het kan voorkomen dat de reparatie iets langer duurt. Dit doen we voor uw en onze gezondheid.
Wij vragen uw begrip in deze tijd. Voor vragen, opmerkingen en afspraken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen onze service ondanks de maatregelen op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze excuses voor enig ongemak!