Jupiter JFL 700 WD Dwarsfluit
0 Reviews | Review toevoegen

De "Waveline" beginnersdwarsfluit van Jupiter. Vereenvoudigd mechaniek, Waveline kopstuk, laagste noot: D. Bespeelbaar vanaf 5 jaar.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 722,00
€ 649,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Jupiter JFL700WD Dwarsfluit

Het belangrijkste kenmerk van de Jupiter Waveline-fluit is de karakteristieke bocht met het originele Waveline-patent. Die laat een aanzienlijke verkorting van de fluit toe, terwijl de lipplaat en de kleppen op één lijn blijven. Deze "ingreep" heeft geen invloed op de stemming, de toon of de aanspraak.
Kinderen vanaf 5 jaar kunnen met dit model meteen op een ergonomisch verantwoorde manier fluit leren spelen. De unieke aanpak van deze dwarsfluit overtuigt niet alleen docenten en pedagogen - in 2013 werd de Waveline-fluit met D-voet met een "Red Dot Design Award" bekroond!

Specificaties:

  • Dichte kleppen
  • Offset G-klep
  • Verzilverde body
  • Verzilverd kopstuk met Easy Cut-lipplaat
  • D-voet (laagste noot: D)
  • Vereenvoudigd mechaniek (geen E-mechaniek of trillerkleppen)
  • WAVELINE-bocht, waardoor de kleppen toch in het verlengde liggen van de lipplaat
  • Luxe etui
  • Schoonmaakartikelen inbegrepen
  • Gecontroleerd en 100% technisch in orde gemaakt in ons reparatie-atelier
Garantie:
Na 1 jaar fabrieksgarantie krijgt U nog 2 jaar garantie van De Blaasinstrumentenspecialist. Wij staan namelijk 100% achter de producten die wij verkopen.

Onderhoud/reparatie:
Wij beschikken over een professioneel reparatie-atelier, waar wij iedere reparatie aan Uw instrument uit kunnen voeren. Ook het reguliere onderhoud is bij ons in vertrouwde handen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Beste bezoeker, op dit moment in de Corona-crisis is onze winkel nog geopend gedurende reguliere openingstijden. Wij zijn erg begaan met de gezondheid van onze klanten, dus we nemen strenge maatregelen in acht: niet meer dan 2 klanten tegelijk in de winkel en altijd op 1,5 meter afstand en we zorgen vanzelfsprekend voor een hygiënische omgeving. Daarnaast is het proefspelen van instrumenten alleen op afspraak mogelijk. Deze instrumenten ontsmetten wij na iedere bezoeker en plaatsen we daarna ook in een quarantaine van meerdere dagen. Op deze manier willen we absoluut voorkomen mogelijkerwijs het virus te verspreiden.
Wij vragen uw begrip in deze tijd. Voor vragen, opmerkingen en afspraken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen onze service ondanks de maatregelen op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze excuses voor enig ongemak!