Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Reparatie en Onderhoud

Een goed spelend blaasinstrument is een eerste vereiste om met plezier muziek te kunnen maken. Deskundige reparatie van uw kostbare instrument is dan ook een vak apart. Het zelf kunnen bespelen van het blaasinstrument, jarenlange ervaring en specialistisch gereedschap zijn een eerste vereiste om dit werk naar behoren uit te voeren. Al deze specialisaties zijn bij ons team in hoge mate aanwezig, zodat wij iedere revisie en / of reparatie met de grootste zorg kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een klep bijstellen of een complete aanpassing van uw instrument, wij werken iedere reparatie met grote nauwkeurigheid en tot in de kleinste puntjes af.

Ook voor het periodieke onderhoud om uw instrument in goede conditie te houden, bent u bij ons aan het juiste adres. Gedegen onderhoud aan uw blaasinstrument vergroot het speelplezier en verlengt de levensduur aanmerkelijk. Dankzij onze gedegen vakkennis en ervaring hebben al vele amateur- en beroepsmusici en muziekverenigingen de weg naar ons reparatie atelier gevonden. Wij werken in principe op afspraak voor revisie of een onderhoudsbeurt van uw blaasinstrument. Natuurlijk houden we er wel rekening mee, dat in geval van calamiteiten een reparatie er altijd tussendoor moet kunnen. Ook komt het regelmatig voor dat wij samen met de muzikant de allerlaatste puntjes op de i zetten, zodat er aan de specifieke  persoonlijke wensen van een muzikant voldaan kan worden.

Kwaliteit en service staan bij de Blaasinstrumentenspecialist al meer dan 20 jaar centraal. Niet alleen in woord, maar ook in daad. Alleen het beste is bij ons namelijk goed genoeg voor u.

Meer weten? Kom bij ons langs of bel ons op nummer 040 2537518.


Bach Trompet | Selmer | Sitemap