Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Geneva Glenn van Looy Euphonium (gelakt)

Euphonium Cardinal Model Glenn van Looy, 4-ventiels (3+1) gecompenseerd met trigger, van Geneva. Messing corpus, nieuwzilveren beker en messing aanblaasbuis. Gelakte uitvoering.

10.789,00

Prijs per stuk

Geneva Glenn van Looy Euphonium (verzilverd)

Euphonium Cardinal Model Glenn van Looy, 4-ventiels (3+1) gecompenseerd met trigger, van Geneva. Messing corpus, nieuwzilveren beker en messing aanblaasbuis. Verzilverde uitvoering.

10.789,00

Prijs per stuk

Geneva Oldroyd Cardinal Euphonium

Euphonium Oldroyd Cardinal, 4-ventiels (3+1) gecompenseerd met trigger, van Geneva. Messing corpus, goudmessing beker en goudmessing aanblaasbuis. Gelakte uitvoering.

7.389,00

Prijs per stuk

Geneva Symphony Euphonium (gelakt)

Euphonium Symphony, 4-ventiels (3+1) gecompenseerd met trigger, van Geneva. Messing corpus en messing aanblaasbuis. Gelakte uitvoering.

6.369,00

Prijs per stuk

Geneva Symphony Euphonium (verzilverd)

Euphonium Symphony, 4-ventiels (3+1) gecompenseerd met trigger, van Geneva. Messing corpus en messing aanblaasbuis. Verzilverde uitvoering.

6.369,00

Prijs per stuk

Geneva Symphony Euphonium (verzilverd) - B-stock

Euphonium Symphony, 4-ventiels (3+1) gecompenseerd met trigger, van Geneva. Messing corpus en messing aanblaasbuis. Verzilverde uitvoering. B-Stock: demo-instrument.

6.369,00

4.950,00

Prijs per stuk

Geneva Mentor Euphonium (verzilverd)

Euphonium Mentor, 4-ventiels (3+1) gecompenseerd, van Geneva. Messing corpus (verzilverd) en messing inblaasbuis.

3.699,00

Prijs per stuk

Geneva Mentor Euphonium (gelakt)

Euphonium Mentor, 4-ventiels (3+1) gecompenseerd, van Geneva. Messing corpus (gelakt) en messing inblaasbuis.

3.699,00

Prijs per stuk

Dit is momenteel ons online aanbod aan Geneva euphoniums. Weet U niet welk model het beste bij U past? Twijfelt U tussen twee modellen? Of ziet U door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op, wij kunnen U vrijblijvend adviseren.


Beste bezoeker, ook wij houden ons vanzelfsprekend aan de regels van de nationale lockdown. Vanaf 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor winkelbezoek. Ook onze werkplaats blijft wel geopend. U kunt een afspraak maken via 040 253 75 18 , info@deblaasinstrumentenspecialist.nl of via ons contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om uw reparatie per post aan te bieden. Een afspraak voor winkelbezoek, het brengen en/of halen van reparatie is nodig, zodat u gegarandeerd geholpen wordt als u aan de deur komt.
Nog niet ons gehele assortiment is online beschikbaar in onze webshop, maar wij kunnen u wel alles leveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Dank voor uw begrip!