Over ons

Johan van Geffen heeft de affiniteit met muziek al op jonge leeftijd van huis uit mee gekregen. Zijn vader Huub van Geffen werkte vroeger als instrumentenmaker en heeft zijn vak als instrumenten reparateur zelfstandig voortgezet. Al vroeg begon Johan met muziekles op de muziekschool in Eindhoven. In zijn vrije tijd stond hij maar wat graag bij zijn vader aan de werkbank te kijken hoe de blaasinstrumenten gerepareerd werden. Johan volgde dan ook een opleiding tot fijninstrumentenmaker en ook heeft hij in Oostenrijk stage gelopen in een instrumentenfabriek.

Na zijn opleiding begon Johan in de avonduren blaasinstrumenten te repareren en vonden een toenemend aantal muziekzaken de weg naar hem. Dit succes deed Johan er toe besluiten om samen met zijn vrouw Carla in mei 1993 een muziekinstrumentenwinkel met reparatie atelier te openen. Dit zorgde voor een sterke groei van het aantal klanten, omdat steeds meer muzikanten dankzij mond-tot-mondreclame de weg naar de winkel wisten te vinden. Al vrij snel na de opening van de winkel was het aanbod reparaties zo overweldigend, dat Johan de personele bezetting van het reparatie atelier moest uitbreiden met twee vakbekwame medewerkers. Inmiddels werken Bart Geelen en Jan Westerterp alweer geruime tijd in het reparatie atelier. Deze enthousiaste medewerkers zijn zelf toegewijde muzikanten en begrijpen daarom als geen ander aan welke eisen uw blaasinstrument moet voldoen.    

Kwaliteit en service staan bij de Blaasinstrumentenspecialist al meer dan 20 jaar centraal. Niet alleen in woord, maar ook in daad. Alleen het beste is bij ons namelijk goed genoeg voor u.

Meer weten? Kom bij ons langs en ervaar het verschil of bel ons op nummer 040 2537518.


Bach Trompet | Selmer | Sitemap