Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

De Blaasinstrumentenspecialist. De naam zegt het al

Bij de Blaasinstrumentenspecialist in Veldhoven vindt u niet alleen een grote collectie en verscheidenheid aan blaasinstrumenten en vakmanschap onder één dak, maar ook in het bijzonder een groot aanbod blaasinstrumenten accessoires en bladmuziek. In de volgende rubrieken gaan wij verder in op de samenstelling van ons assortiment. Ons assortiment is als volgt opgebouwd:

Nieuwe blaasinstrumenten
Gebruikte blaasinstrumenten
Verhuur blaasinstrumenten
Blaasinstrumenten accessoires
Bladmuziek voor blaasinstrumenten

De Blaasinstrumentenspecialist levert vrijwel altijd uit voorraad   

Wanneer u op zoek bent naar een blaasinstrument, accessoires of een specifiek stuk bladmuziek, dan geldt bij ons, dat wij vrijwel altijd uit voorraad kunnen leveren. Wij hebben namelijk als specialist van blaasinstrumenten standaard vele merken en producten op voorraad. Daarnaast is het voor ons een vanzelfsprekendheid, dat u een beroep kunt doen op de vakkennis van onze ervaren specialisten wanneer u onze winkel bezoekt. Want wij vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor u als gewaardeerde klant.                 

Ontdek of een blaasinstrument ook iets voor u is

Wilt u ook een blaasinstrument gaan bespelen, maar weet u niet zeker of dit u zal bevallen? Dan is het huren van een nieuw studie instrument met recht op koop een ideale oplossing. Ook voor jonge kinderen is het een mooie manier om te ontdekken of het enthousiasme voor een blaasinstrument blijvend is. Ons brede en complete assortiment, waarvan wij vrijwel altijd uit voorraad kunnen leveren, maakt een bezoek aan onze blaasinstrumenten winkel in Veldhoven beslist de moeite waard.

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer | Sitemap